29 uur wakker en weer thuis! - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Leon en Jose - WaarBenJij.nu 29 uur wakker en weer thuis! - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Leon en Jose - WaarBenJij.nu

29 uur wakker en weer thuis!

Door: Leon en José

Blijf op de hoogte en volg Leon en Jose

25 Juni 2013 | Nederland, Reuver

Wij zijn weer thuis!
De reis gisteren, in Canada en vandaag in de lucht en in Nederland is goed verlopen.
We waren, na weer 5 uur rijden tussen 7 uur en 12 uur ruim op tijd met de auto bij het vliegveld te Vancouver.
De vliegreis verliep voorspoedig, ik (José) heb een paar films gezien en Leon keek James Bond en heeft naar muziek geluisterd. Ook hebben we een beetje geslapen dankzij onze "tweezit plaats". De treinreis naar huis verliep ook goed. Wij waren om 16:30 uur thuis.
Op onze mat buiten lag een mozaiek van Bas van kiezeltjes van de oprit! Binnen een lieve welkomskaart van alle kinders.
Meteen begon het gewone leven weer, post nakijken, telefoontjes enz.
Nu gaan wij alles opruimen en de jetlag verwerken.

Wij willen jullie bedanken voor alles goede zorgen hier in huis, al jullie reacties, goede raad en het mee genieten en meeleven!

Leon en Jose

Wij Leon en Jose reizen naar Canada. Van 1 - 25 juni 2013 rijden we met een huurauto door Britisch Columbia en Alberta. Het is de bedoeling in Vancouver te beginnen en via 8 adressen rustig naar Calgary te trekken. We willen vooral veel van het buitenleven, natuur en dieren genieten. Hopen ons wandelboekje, met lange tochten, goed aan te vullen. We houden het thuisfront op de hoogte via deze site. Waardoor ik meteen zelf alle ervaringen kan ordenen en al wat foto's kan laten zien.

Actief sinds 26 Mei 2013
Verslag gelezen: 2099