Weg open maar na 15 min. weer dicht! - Reisverslag uit Canmore, Canada van Leon en Jose - WaarBenJij.nu Weg open maar na 15 min. weer dicht! - Reisverslag uit Canmore, Canada van Leon en Jose - WaarBenJij.nu

Weg open maar na 15 min. weer dicht!

Door: Jose

Blijf op de hoogte en volg Leon en Jose

23 Juni 2013 | Canada, Canmore

22 juni zaterdag,
Op de foto hierbij kun je zien dat Leon op de kaart de weg zocht! Die was onder het water verdwenen.
Bij de pizzeria werden we verrast door de serveerster: de weg naar Banff is open! Wij blij...
Er stond ook dat we flessen water moesten gaan gebruiken dus die meteen aangeschaft. Tijdens onze terug wandeling hebben we ons goed geamuseerd met de vele leuke Chipmunks, deze piepen heel leuk als ze rechtop zitten, verdwijnen heel snel in hun holletjes als je een pas te kort bij komt, heel grappig, Leon heeft het proberen te filmen.
Maar terug in het hotel vertelde de receptiedame dat er een explosie was geweest op de weg en dat die nu weer dicht was!
We gaan nu dus toch nog in grote spanning slapen. Want wat als we de 10 uur rijden naar Vancouver (over HW1) niet morgen (zondag) kunnen doen?
Dan halen we de vlucht van maandag (14.30 op vliegveld zijn) moeilijk nog op maandag.

Leon en Jose

Wij Leon en Jose reizen naar Canada. Van 1 - 25 juni 2013 rijden we met een huurauto door Britisch Columbia en Alberta. Het is de bedoeling in Vancouver te beginnen en via 8 adressen rustig naar Calgary te trekken. We willen vooral veel van het buitenleven, natuur en dieren genieten. Hopen ons wandelboekje, met lange tochten, goed aan te vullen. We houden het thuisfront op de hoogte via deze site. Waardoor ik meteen zelf alle ervaringen kan ordenen en al wat foto's kan laten zien.

Actief sinds 26 Mei 2013